Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Op mijn werk kreeg ik te horen dat ik moest leren "het conflict" aan te gaan. Ik vond dit heel bijzonder, wetende dat ik conflicten liever mijd. Ik vroeg me af wat ik met deze opmerking moest doen. In een vervolggesprek met mijn manager heb ik open kaart gespeeld en aangegeven HSP te zijn waardoor ik op anderen wijze om ga met conflicten. Tevens heb ik aangegeven de behoefte had om beter om te gaan met mijn HSP. Mijn manager had hier wel oren naar en zodoende ben ik bij Denise terecht gekomen.

Mijn doelstelling bij Denise werd dat ik graag acceptatie, respect en waardering voor mijn gevoeligheid wilde leren hebben. Na een paar sessie bleek dat niet het werk maar mijn priveleven een bron van uitputting was. Op mijn werk kon ik redelijk snel aangeven waar mijn grenzen lagen en kon daarop aanpassen. Echter thuis kon ik niet mijn rust vinden. Het is zeer confronterend geweest om in te moeten zien dat ik in een relatie zat waar er geen ruimte was voor mijzelf.

Bij Denise ben ik door confronterende coachinggesprekken, meditatieoefeningen en healing tot inzicht gekomen wat ik zelf nodig heb om rust te kunnen vinden. Ik heb mijn behoeftes leren respecteren. Mezelf op de eerste plaats gezet en niet meer de ander, waar ik zo goed in was. Ik heb leren loslaten en in het hier en nu te zijn!

Ik heb af en toe tegen de sessies opgekeken. De wil om te veranderen, een patroon doorbreken was echter groot bij mij. Je wist dat het anders moest en dat was doodeng. Het hele traject heb ik Denise als kundig en liefdevol ervaren waardoor ik wist dat ik in goede handen was. Inmiddels zit ik weer op yoga. Woon niet meer samen met mijn partner. En op het werk, daar gaat het sinds tijden fantastisch!

Groetjes Inge

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055