Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Ik heb Denise leren kennen als een hele warme en fijngevoelige vrouw. Al vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Voor mij was dit een eerste ervaring met Reading/Healing/Energiewerk. Sceptisch stapte ik de deur binnen. Echter, Denise heeft direct zulke rake dingen benoemd dat mijn sceptivisme snel wegviel.

Het was voor mij belangrijk dat ik meer naar mijn gevoel leerde luisteren en niet weg te lopen voor de pijn, boosheid en verdriet. Gedurende coaching loosde Denise mij met veel geduld door het proces heen. Tegen mijn eigen verwachting bleek ik toch stug vast te houden aan oude patronen waarvan angst de basis was. Nu kan ik zeggen dat veel heb losgelaten en ik me veel meer bewust ben. Ik ben er nog niet maar ik weet wel dat mijn keuzes meer gebaseerd zijn op mijn eigen kracht en vertrouwen.

Denise, dank je wel voor de inzichten, rust, warmte en bekrachtigingen. Het hele proces was zwaar maar is heeeeel waardevol voor mij geweest. Dank je wel daarvoor!

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055