Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Het contact met Denise, voelde vanaf het begin goed aan. Ik ben bij Denise gekomen in een moeilijke periode, waarin ik te kampen had met allerlei lichamelijke klachten. Ik voelde me onrustig en onzeker en kon er zelf niet goed achter komen waar dit door kwam. Via internet bij ik bij de HSP-coach terecht gekomen. De combinatie van coaching, energiewerk en spiritualiteit sprak mij erg aan. Het eerste contact met Denise, voelde van het begin goed aan.

Het fijne aan de sessies met Denise, vond ik haar oprechte betrokkenheid, het vertrouwen, de compassie, en de rust die ze uitstraalt. Denise gaf me het gevoel dat me meenam aan de hand, door een doolhof van gevoelens en life-events. Zij gaf mij het gevoel 'het komt goed'. De meditaties/visualisaties en Trance Healing hebben mij zeer geholpen om bepaalde gevoelens en gebeurtenissen, te doorleven en beter te kunnen plaatsen. Ik kon als het ware telkens weer een stukje van mijn bagage loslaten. Ik kwam hierdoor steeds dichter bij mijn ware-ik en dat voelde heel fijn en bevrijdend.

  • Ik heb veel zelf inzicht gekregen en heb mezelf in een ander daglicht kunnen zetten.
  • Ik heb geleerd om mezelf met zachtheid en vriendelijkheid naar mezelf te kijken.
  • Ik heb geleerd om mijzelf meer centraal te stellen. Ik kijk nu veel meer naar wat ik nodig heb, i.p.v. mijn aandacht op anderen te vestigen en continue te helpen.
  • Ik heb geleerd mijn aandacht in het hier en nu te houden en waar ik mee bezig ben i.p.v. me over alles druk te maken.
  • Ik heb geleerd om een scheidslijn aan te brengen tussen de energie en de verantwoordelijkheid voor mijzelf en wat bij de ander hoort. En deze energie ook bij de anderen te laten i.p.v. te absorberen.
  • Ik heb geleerd om alle 'negatieve' gevoelens die ik overnam van een ander, los te laten. Hierdoor merk ik dat mijn gemoedstoestand en de zwaarte ervan ook verandert.Esther
  • De coaching heeft mij rust, vertrouwen en zelfinzicht gegeven.

Ik kan met trots zeggen dat ik mezelf nu zie als een vriendelijke, zelfbewuste, intelligente en zelfstandige vrouw.

Esther

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055