Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

Creëer mindfull en intuïtief meer energie en ontspanning!

Voor je een besluit neemt om te investeren in jezelf wil je natuurlijk wel weten wat dat je oplevert. Lees op deze pagina welke resultaten je kunt verwachten van mijn begeleiding, mijn uitgangspunten in de begeleiding, mijn werkwijze en wat mij anders maakt dan andere coaches, therapeuten en psychologen.

Resultaten van mijn begeleiding zijn:

   Je houdt rekening met jezelf. Je staat positiever in het leven. Je hebt meer energie. Geniet van je gezin en vrienden.
   Je weet met de prikkels om te gaan. Je ervaart meer rust en ontspanning.
   Stemmingen en emoties van anderen laat je makkelijk los. Je voelt je vitaler en vrolijker.
   Je legt de lat een stuk lager. Dit geeft een bevrijdend gevoel.
   Zelfbewust en vanuit rust en vertrouwen formuleer jij je wensen en durf jij je mening te uiten.
   Je herkent jouw eigen grenzen en kunt ze ook aangeven. Je bent weerbaar, sterk en je hebt zelfvertrouwen.
   Je bent tevreden met jezelf. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je hebt zelfvertrouwen en voelt je krachtig.
 

Mijn uitgangspunten in de begeleiding

Ik werk vanuit een holistische visie en zie de mens als een eenheid van lichaam, geest en ziel. Ieder mens is uniek en in de kern volmaakt en compleet.
Ieder mens beschikt over hun eigen wijsheid. Alleen door opvoeding, gebeurtenissen en ervaringen kan het zijn dat je de verbinding met je innerlijke wijsheid/innerlijk weten (tijdelijk) niet meer voelt. Ik leer je contact te maken met jouw eigen wijsheid zodat je bewust wordt van jezelf, en aan de hand hiervan kunt jezelf ontwikkelen met als doel energieker te zijn en in balans te blijven.

Een niet-oordelende houding, wederzijds respect en vertrouwen zijn de basis van de samenwerking waardoor er een ontspannen en veilige sfeer ontstaat waarin jij je kan ontwikkelen.

Mijn werkwijze

Ik werk van buiten naar binnen.  Eerst onderzoeken we wat jij het liefste wilt bereiken, wat jouw wensen en verlangens zijn. En vervolgens onderzoeken we hoe we dit het beste kunnen bewerkstelligen. Zodat je beste zelf kan zijn! 
 
Ik maak wat onbewust is bewust. Ik besteed aandacht aan intuïtieve oefeningen en creatieve opdrachten wat het speels, plezierig en ook intens maakt. Tevens maak ik gebruik van meditatie en visualisatie wat ontspanning, inspiratie en inzicht geeft.
 
Ik hecht waarde aan daadwerkelijke veranderingen.Daarom ruim ik tijd in voor oefenen, herhalen en aanleren van nieuwe vaardigheden. Zodat je die vaardigheden ook echt eigen maakt en ze zelfstandig kan toepassen.
 
Ik zet mijn gevoel en intuïtie in. Ik weet snel waar de blokkades zitten en wat de kern van het ‘probleem’ is. Ik ‘voel’, ‘weet’ en ‘zie’ wat er nodig is om dit te overwinnen waardoor ik jou praktisch en effectief kan begeleiden.
 
Ik maak gebruik van mijn expertise op het gebied van energiemanagement. Ik help jou bewust te worden van jouw energie. Hoe je deze kunt behouden en kunt inzetten. Het kunnen managen van je energie zorgt ervoor dat je jezelf blijft en je krachtiger voelt.
 
Ik ondersteun je om jouw doelen echt te realiseren.  Ik help jou om belemmeringen te overwinnen waardoor jij stap voor stap vooruitgang boekt in jouw ontwikkeling. Zodat jij je energieker voelt, zelfbewust bent en meer rust ervaart!  
 

Wat maakt mij uniek?

Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van HSP en burn-out.  Wat als voordeel heeft voor jou dat ik uit eigen ervaring weet ik wat voor last je van jouw gevoeligheid kunt hebben en waartoe het kan leiden (moeheid, depressie en burn-out) als je er niet op een voor jou functionele manier ermee leert omgaan. Ik ken en begrijp dus waar je tegenaan loopt en weet wat je eraan kunt doen om je goed te voelen!!!

Als healer en reader maak ik gebruik van mijn expertise op het gebied van energiemanagement. Hierbij zet ik mijn intuïtie en mij gevoeligheid in. Ik krijg intuïtief aanwijzingen die specifiek voor jou bestemd zijn en die je een ander perfectief op jezelf kunnen geven. Ik leer jou gebruik te maken van jouw eigen gevoeligheid. Hoe je bewust kan worden van jouw eigen lichaamsenergie en hoe je deze kan behouden en kan inzetten. Dus regie krijgt over je energie waardoor je in balans kunt blijven en energie overhoudt!

Ik werk vanuit een holistische visie en zie de mens als een eenheid van lichaam, geest en ziel.  Waarbij we samen kijken naar het fysieke, emotionele, mentale alswel het spirituele aspect. Als er een disbalans in het ene gebied is dan heeft dat invloed op het andere gebied. We kijken waar de blokkade zit en gaan aan de slag om het hele systeem weer in balans te krijgen, zodat jouw levensenergie beter gaat stromen en klachten afnemen en de vitaliteit gaat toenemen.

Als coach/counsellor heb ik de kennis en vaardigheden om jou op een praktische en effectieve manier te begeleiden. Ik sta met beiden benen op de grond en ik beweeg mee met jouw ontwikkelingsproces.

Ik combineer mijn kennis en vaardigheden als coach, en mijn expertise op het gebied van energiemanagement als healer en reader, samen met mijn persoonlijke ervaring als ervaringsdeskundige op het gebied van HSP en burn-out. Deze gecombineerde kennis heb ik gebundeld in een programma speciaal voor jou! Zodat ik jou effectief kan begeleiden van last naar kracht!

Je hebt nu een goed beeld gekregen van wat je van mij en wat je van mijn werkwijze kunt verwachten. 

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055