"Door het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf.  Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken.                                                                                                                                                                                                                                                     Haar warmte en vriendelijkheid  hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen.

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject."

Kimberley

Liefs Kimberley

 


 

 

"Het totale coachingstraject bij Denise kan ik nog het beste beschrijven als een ‘rollercoaster van
emoties’. Ik zocht heel expliciet een coach die mij kon helpen bij mijn gevoel, bij mijn hart te komen in
plaats van continu vanuit mijn hoofd (het denken) te leven. Dit is ruimschoots gelukt, mede dankzij de
prettige coaching van Denise!

Het traject was er wel één van vallen en opstaan. Luikjes die gesloten waren, werden geopend, vooraf, tijdens en achteraf na de ervaringsgerichte sessies. Denise heeft me vooral geholpen om met compassie en vertrouwen naar mijn gevoel te kijken, om mezelf niet meteen te veroordelen. Ook haar meditaties zijn van dusdanige meerwaarde geweest dat ik eindelijk kon onderzoeken wat ik nou eigenlijk voelde en waar ik onrustig door werd/was!

Het is zelfs zo goed gelukt om te luisteren naar mijn hart dat ik mijn baan heb opgezegd om het freelance bestaan op te zoeken! :) En dit is nog maar het begin: nu ik mijn gevoel heb ‘ontdekt’, ben ik toe aan een verdere ontdekkingsreis!
Dank je wel voor alle inzichten en al het ‘gereedschap’ wat ik vanaf nu mee mag nemen in mijn innerlijke
reis. :)

 Antje Bouma

Antje

 

 

"Sinds het coachingstraject weet ik weer wie ik ben. Ik ben weer thuisgekomen bij mezelf. Ik heb geleerd voor mezelf te zorgen en van mezelf te houden waardoor ik in mijn kracht sta en meer levensenergie heb. Vooraf had ik niet verwacht dat ik veel meer energie zou krijgen. Ik voel me emotioneel volwassen. Daarnaast heb ik onwijs veel tips en tools aangereikt gekregen die ik altijd zal blijven gebruiken. Ik heb Denise ervaren als een warme, liefdevolle en wijze vrouw.   

Foto Tara verkleind

Liefs Tara


 

"Denise is een fijne, deskundige coach die mensen snel aanvoelt en haar coaching op jou afstemt. Zij is warm en respectvol maar ook doortastend als de situatie daar om vraagt. Zij schept een veilige ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn met al mijn gevoeligheden, kwetsbaarheid en emoties. Dankzij de coaching heb ik mijn 'kompas' weer terug en durf op mezelf te vertrouwen bij het maken van keuzes. Daar waar nodig heb ik zeer complete informatie gekregen over bepaalde begrippen, maar de coaching is vooral ervaringsgericht, wat ik heel prettig vond. Dingen die eerste heel complex leken, zijn dankzij oefeningen overzichtelijk en hanteerbaar geworden.

Na een periode van veel veranderingen heb ik dankzij het traject weer rust en vertrouwen in het leven gevonden. Denise laat door eigen voorbeeld en door oefeningen zien hoe je om kunt gaan met hooggevoeligheid, en leert jezelf en al je kwaliteiten waarderen en benutten.

Ik heb geleerd om op een liefdevolle manier verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf en mezelf te ondersteunen wanneer nodig. De band met mezelf is versterkt!

Dank je wel voor alles, ik ben heel blij met de steun en de coaching die ik gekregen heb.!

 foto Eveline 1

Liefs Eveline


 

"Denise heeft mij altijd het gevoel en een plek gegeven om mij écht te kunnen uitspreken. Zonder oordeel te luisteren en écht te horen wat er gezegd werd. In onze wereld wil dat nog wel een vergeten worden en wordt er alleen maar geluisterd om te reageren. Ik voelde mij altijd gehoord, gezien, gerespecteerd en veilig om mijn angsten aan te gaan. Op de angstige momenten tijdens de sessies was Denise bij mij, ze hielp mij in het proces en gaf mij het gevoel dat ik het wel degelijk aan kon. De sessies waren misschien niet altijd even makkelijk maar ze maakte veel los, gaven veel inzicht en inmiddels kan ik zeggen dat ik nieuwe dingen en uitdagingen 'gewoon ga doen' en ik zie wel waar ik terecht kom, in plaats van overal beren op de weg te zien en voor nieuwe dingen en uitdagingen weg te lopen. Ik zit veel beter in mijn vel, heb rust en ruimte in mijn hoofd en lijf, kan makkelijker op mijzelf vertrouwen en durf in mijn kracht te staan. Te staan voor wie ik ben. Ik kan de wereld aan!!"

Liefs Michelle


 

Ik heb bij Denise geleerd dat ik ondanks dat, ik, die alleen maar in de wetenschap geloof, toch een hele positieve draai aan het leven kan geven door door juist terug te gaan naar mijn gevoel in plaats van alleen maar leven vanuit mijn hoofd. Ze heeft mij balans, rust en geluk gegeven. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Christine

 


 
 

Denise is een prettige en fijne coach. Ze weet wat je op dat moment nodig hebt. Ze geeft je veel steun, handvatten en hulp. Ze is een goede gids voor het pad dat je wilt afleggen. Ze geeft je het vertrouwen dat je je weg zal vinden, ook na de coaching. Ik raad Denise iedereen aan die met haar hooggevoeligheidsproblemen worsteld. De coaching heeft mij vertrouwen en rust gegeven.

IMG 20150729 WA0002 002
 Laura Biben

 


 

 

Ik ben bij Denise terechtgekomen omdat ik niet voor mezelf durde te kiezen. Ik cijferde mezelf weg voor mijn kinderen maar cijferde mezelf ook vooral weg op mijn werk. Iedereen wilde ik tevreden houden en dat lukt natuurlijk niet. Alleen de mening van anderen telde. Ik was doodmoe!

Ik ben al vaker bij een psycholoog geweest maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Op de site van Denise zag ik de referenties van andere vrouwen waar ik mezelf in herkende.

Ik ben zoooo blij dat ik de stap heb gezet. Ik durf nu voor mezelf op te komen!! Ik heb zelf een andere baan gezocht. Mijn mening en gevoelens zijn net zo belangrijk als die van anderen. Ik neem nu genoeg rust, mediteer en doe ademhalingsoefeningen.

Denise is ook gewoon een partner van iemand en een moeder van twee kindjes die heel goed begrijpt wat je meemaakt in het dagelijks leven. Niet zweverigs. Bij het eerste telefoongesprek voelde ik al een klik.

Ik kan haar echt aanbevelen als coach!!!

Liefs Lesley 

 


 

 Nadat al jaren had geprobeerd  om via de reguliere hulpverlening van bepaalde klachten af te komen, kwam ik na een nieuwe google poging op de website van Denise terecht. Wat ik daar las, een en al herkenning.

Al tijdens het intakegesprek was het me duidelijk dat ik hier zo lang naar op zoek was geweest. Denise begreep me volledig en wat voor mij duidelijk werd: "ik was niet gek" zoals ik me door eerdere hulpverleners was gaan voelen. Ik begreep mezelf eerder gewoon niet en ik wist nog geen gebruik te maken van bepaalde kwaliteiten die ik in me heb.

Het traject bij Denise was pittig. Je komt echt tot de kern van jezelf. Het heeft me echt veel opgeleverd.!!!         Het heeft voor mij ook een hoop veranderingen in gang gezet.  Ik voel me energiek, blijer en meer in balans!! Denise, heel erg bedankt voor alles dat je voor me gedaan hebt! 

 Anita 3

 Anita 

 


 

 

" Op mijn werk kreeg ik te horen dat ik moest leren "het conflict" aan te gaan. Ik vond dit heel bijzonder, wetende dat ik conflicten liever mijd. Ik vroeg me af wat ik met deze opmerking moest doen. In een vervolggesprek met mijn manager heb ik open kaart gespeeld en aangegeven HSP te zijn waardoor ik op anderen wijze om ga met conflicten. Tevens heb ik aangegeven de behoefte had om beter om te gaan met mijn HSP. Mijn manager had hier wel oren naar en zodoende ben ik bij Denise terecht gekomen.

Mijn doelstelling bij Denise werd dat ik graag acceptatie, respect en waardering voor mijn gevoeligheid wilde leren hebben. Na een paar sessie bleek dat niet het werk maar mijn priveleven een bron van uitputting was. Op mijn werk kon ik redelijk snel aangeven waar mijn grenzen lagen en kon daarop aanpassen. Echter thuis kon ik niet mijn rust vinden. Het is zeer confronterend geweest om in te moeten zien dat ik in een relatie zat waar er geen ruimte was voor mijzelf.

Bij Denise ben ik door confronterende coachinggesprekken, meditatieoefeningen en healing tot inzicht gekomen wat ik zelf nodig heb om rust te kunnen vinden. Ik heb mijn behoeftes leren respecteren. Mezelf op de eerste plaats gezet en niet meer de ander, waar ik zo goed in was. Ik heb leren loslaten en in het hier en nu te zijn!

Ik heb af en toe tegen de sessies opgekeken. De wil om te veranderen, een patroon doorbreken was echter groot bij mij. Je wist dat het anders moest en dat was doodeng. Het hele traject heb ik Denise als kundig en liefdevol ervaren waardoor ik wist dat ik in goede handen was. Inmiddels zit ik weer op yoga. Woon niet meer samen met mijn partner. En op het werk, daar gaat het sinds tijden fantastisch!

 Inge Nijenhuis min verkleind

Groetjes Inge

 

 


 

Denise heeft mij geholpen om mijn energie weer op te bouwen nadat ik er helemaal doorheen zat. Ik kon nergens meer van  genieten. Alles kostte me energie. Ik heb heel erg veel gehad aan de begeleiding. Ik heb door de opdrachten veel aan zelfreflectie gedaan, welke mij veel inzichten gaven. Ook hebben we duidelijke haalbare doelen gesteld zodat ik daar naartoe kon werken. De ademhalings- en meditatieoefeningen waren fijn, ontspannend en brachten me weer in het hier en nu.

Ze is heel betrokken en begreep waar ik behoefte aan had. Ik heb nu meer energie en kan beter mijn eigen grenzen bewaken. Ik vond het heel fijn om naar haar toe te gaan. Ik heb Denise ervaren als een hele fijne en begripvolle coach met veel ervaring.     
 HSP coach Mina
Liefs Mina     
                            
   

 

Ik heb Denise leren kennen als een hele warme en fijngevoelige vrouw. Al vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Voor mij was dit een eerste ervaring met Reading/Healing/Energiewerk. Sceptisch stapte ik de deur binnen. Echter, Denise heeft direct zulke rake dingen benoemd dat mijn sceptivisme snel wegviel.

Het was voor mij belangrijk dat ik meer naar mijn gevoel leerde luisteren en niet weg te lopen voor de pijn, boosheid en verdriet. Gedurende coaching loosde Denise mij met veel geduld door het proces heen. Tegen mijn eigen verwachting bleek ik toch stug vast te houden aan oude patronen waarvan angst de basis was. Nu kan ik zeggen dat veel heb losgelaten en ik me veel meer bewust ben. Ik ben er nog niet maar ik weet wel dat mijn keuzes meer gebaseerd zijn op mijn eigen kracht en vertrouwen.

Denise, dank je wel voor de inzichten, rust, warmte en bekrachtigingen. Het hele proces was zwaar maar is heeeeel waardevol voor mij geweest. Dank je wel daarvoor!

HSP Coaching 

L. van Dijk                                                 


 

 Hoera, ik had twee weken meivakantie! Maar ik zat er helemaal doorheen. Ik was erg gespannen, nerveus, doodmoe, depri, had overal last van en sliep slecht. Ik voelde mij letterlijk alsof ik ronddobberde in een gammel rubberbootje in de grote oceaan en nergens kon aanmeren. Ik leef met een chronische ziekte, heb een drukke (parttime) baan, een gezin en vind het ook leuk om af en toe eens iets leuks voor mezelf te doen. Ik was op een punt dat ik alleen dat kon doen wat moest en dat ging al niet goed. Ik merkte dat vooral mijn werk voor veel prikkels en energieverlies zorgde overdag.

Bang voor een burnout of depressie, ging ik op zoek naar iets wat mij kon helpen en wat bij mij past. Mindfulness had mij eerder geholpen. Daarnaast wist ik dat mijn hooggevoeligheid en de grote hoeveelheid prikkels hetgeen was wat mij op dat moment de das om deed. Ik wilde op zoek naar een manier om meer energie over te houden. En zo kwam ik op de website van Denise terecht. De omschrijving van de cursus Energiemanagement beschreef precies waar ik naar op zoek was en welke klachten ik op dat moment ervaarde.

Toch een beetje huiverig vanwege de confrontatie met mezelf, maar vastbesloten om het roer om te gooien ben ik met de training gestart. De eerste lessen kreeg ik naast begeleide meditatie en kritische vragen, ook veel informatie.  Toen viel het nog niet allemaal op zijn plaats. Opeens kwam toch het besef. Ik werd mij er langzaam van bewust dat ik wel degelijk invloed kan uitoefenen op prikkels van buitenaf. Ik hoef niet alles maar te laten binnenkomen. Ook hoef ik de energie van een ander niet vast te houden. Ik leerde daarnaast dat ik mijn leven zo kan indelen, dat ik energie over hou op de lange termijn.

Denise wisselt meditaties en energieoefeningen af met de informatie en kennis die ik op dat moment nodig had. Ik heb geleerd bewust naar mezelf te kijken, waardoor ik veranderingen aan kon brengen en patronen kan doorbreken. Denise creëert een veilige, vertrouwde omgeving en beweegt met je mee. Er is hierdoor veel ruimte om aandacht te besteden aan dat wat jij op dat moment nodig hebt. Ik voelde me altijd welkom, op mijn gemak en had het gevoel op 1 lijn te zitten met Denise qua gevoels- en belevingswereld. Dat zorgde ervoor dat ik mij kwetsbaar kon opstellen en het meeste uit de training kon halen. Ik heb de 1-op-1 samenwerking heel prettig ervaren.       Chantal Aug. 2016

Door de training ben ik inmiddels aangemeerd in mijn veilige haven en roei ik dagelijks met mijn nieuwe riemen.


- Chantal -

 

 


  

Het contact met Denise, voelde vanaf het begin goed aan.  Ik ben bij Denise gekomen in een moeilijke periode, waarin ik te kampen had met allerlei lichamelijke klachten. Ik voelde me onrustig en onzeker en kon er zelf niet goed achter komen waar dit door kwam. Via internet bij ik bij de HSP-coach terecht gekomen. De combinatie van coaching, energiewerk en spiritualiteit sprak mij erg aan. Het eerste contact met Denise, voelde van het begin goed aan.

 Het fijne aan de sessies met Denise, vond ik haar oprechte betrokkenheid, het vertrouwen, de compassie, en de rust die ze uitstraalt. Denise gaf me het gevoel dat me meenam aan de hand, door een doolhof van gevoelens en life-events. Zij gaf mij het gevoel 'het komt goed'. De meditaties/visualisaties en Trance Healing hebben mij zeer geholpen om bepaalde gevoelens en gebeurtenissen, te doorleven en beter te kunnen plaatsen. Ik kon als het ware telkens weer een stukje van mijn bagage loslaten. Ik kwam hierdoor steeds dichter bij mijn ware-ik en dat voelde heel fijn en bevrijdend.
 
  • Ik heb veel zelf inzicht gekregen en heb mezelf in een ander daglicht kunnen zetten.
  • Ik heb geleerd om mezelf met zachtheid en vriendelijkheid naar mezelf te kijken.
  • Ik heb geleerd om mijzelf meer centraal te stellen. Ik kijk nu veel meer naar wat ik nodig heb, i.p.v. mijn aandacht op anderen te vestigen en continue te helpen.
  • Ik heb geleerd mijn aandacht in het hier en nu te houden en waar ik mee bezig ben i.p.v. me over alles druk te maken.
  • Ik heb geleerd om een scheidslijn aan te brengen tussen de energie en de verantwoordelijkheid voor mijzelf en wat bij de ander hoort. En deze energie ook bij de anderen te laten i.p.v. te absorberen.
  • Ik heb geleerd om alle 'negatieve' gevoelens die ik overnam van een ander, los te laten. Hierdoor merk ik dat mijn gemoedstoestand en de zwaarte ervan ook verandert.Esther

De coaching heeft mij rust, vertrouwen en zelfinzicht gegeven.

Ik kan met trots zeggen dat ik mezelf nu zie als een vriendelijke, zelfbewuste, intelligente en zelfstandige vrouw.
Esther

 

 


 

Meer energie!! Wel 50% meer.

Ik sta positiever en zelfbewuster in het leven. Ik heb een geweldige man ontmoet.

Ik voel me blij, zelfverzekerd, vrouwelijk en een goede moeder”.

Isa

 


 

“Toen ik bij Denise kwam had ik het gevoel dat ik zweefde.

Ik was heel onrustig, dacht veel na, wilde van alles doen maar niks lukte.

Ik had last van spanning in mijn lijf en had ook regelmatig hoofdpijn.

Mijn focus lag teveel op de negatieve dingen die niet goed gingen en oordeelde negatief over mezelf.

Bij Denise voelde ik me veilig, vertrouwd en op mijn gemak.

De coaching heeft me veel opgeleverd:

- Allereerst heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen.

- Nu weet ik beter wie ik ben, hoe ik mij gedraag en hoe mijn gedrag te veranderen.

 - Ook oordeel ik veel minder en leef nu meer vanuit mijn hart.

 - Verstoppen voor anderen en weglopen van zaken doe ik niet meer.

 - Over mijn gevoel durf ik veel eerlijker te zijn. Het gevoel mag er ook zijn.

- Ik laat nu dingen op me afkomen i.p.v. erover na te denken. Ik kijk nu gewoon  wat er gebeurd. 

- Ik zie nu in dat ik veel meer kan en waar mijn krachten liggen.

- Persoonlijke doelen stel ik nu wekelijks en hier werk ik stap voor stap naartoe.

Ik merk echt dat ik anders reageer op situaties dan voorheen

Zowel in mijn lichaam als in mijn hoofd heb ik veel meer rust

                                                                                                       

Britt Ik ben benieuwd wat er nog meer voor moois uit bloeit!  ;-)

  Het zaadje van mezelf is nu geplant voor de rest van mijn leven!!

  Het was echt een goede investering in mezelf waar ik de rest van mijn leven profijt van zal hebben.”

Britt

 


 

 

"Na de healing voelde ik me ontspannen en heel rustig.

Ik voelde me moe maar de volgende dag had ik onwijs veel energie,

Ik had weer overal zin in"

Sandra

 


 

 "Tijdens de healing voelde ik dat ik van alles aan het loslaten was

Ik voelde overgave, liefde en vertrouwen.

Zo mooi !! Daarna kon ik er weer tegenaan"

Marloes

Adresgegevens

Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk

Bedrijfsgegevens

KvK   52029131
BTW  NL174964778B01
ING BANK NV
NL79INGB0006001055